Derbigum doet het echt!

Bij Derbigum zijn wij overtuigd dat alleen bitumen de perfecte ecologische en kwalitatieve dakbedekking is en blijft voor alle platte daken. Wij maken écht waar wat wij zeggen: onze dakbedekking is circulair. Al jarenlang bewijzen wij dat en kunnen wij dit onderbouwen met de volgende certificeringen.

Voor daken voorzien van een Derbigum NT dakbedekking geproduceerd met een Derbitumen ontvangt u een CO2 -reductie certificaat. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om de CO2 -reductie van uw dak(en) mee te nemen in bijvoorbeeld een compleet CO2 besparingsproces.

Dit certificaat wordt in eigen beheer uitgegeven en is geaccordeerd door Price Waterhouse Coopers

De uitgebreide recycle-ervaring en -capaciteit sterkt ons, bij Derbigum, in onze overtuiging dat alleen bitumen de perfecte ecologische en kwalitatieve dakbedekking is en blijft voor alle platte daken.

Daarom gaan wij verder en kunnen wij bij elk opgeleverd Derbigum-dak een terugnamecertificaat aanbieden.

‘Derbigum, de Belgische specialist in waterdichting voor platte daken, heeft een Bronzen Cradle to Cradle certificaat ontvangen voor zijn circulair dakmembraan Derbigum NT.’ certificaat nummer 5799.’

De  Cradle to Cradle benadering definieert en bevordert de ontwikkeling van eco-ontworpen producten die een positief effect hebben op de gezondheid en het milieu.

Deze Bronzen certificering is een erkenning van onze inzet op het gebied van onderzoek naar innovatieve en milieuvriendelijke processen, en benadrukt tevens ons voorbeeldig energie- en waterbeheer alsmede onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Derbigum is een van de eerste bedrijven die dit certificaat voor bitumineuze producten in het dakbedekkingssegment heeft behaald.

Derbigum NT en Derbicoat NT zijn beide voorzien van een KOMO certificaat: KOMO attest K22103/12.

Onze inspanningen en investeringen om de beste kwaliteit te bereiken, zijn met het KOMO-keurmerk onomstotelijk aangetoond: keer op keer objectief getoetst door onafhankelijke deskundigen.

Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Ontdek al
onze systemen

Derbigum waterdichtingsmembranen beschermen uw gebouw onder alle weeromstandigheden

Vind een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt

Zij dragen bij tot de circulaire economie